Den 23-24:e mars 2013 är det dags för Bloggminglet 2013

årets lyxigaste dygn för bloggande föräldrar!

Vi tillsammans med Vildmarkshotellet/Kolmården bjuder in er till att tillbringa ett oförglömligt dygn med oss.

 

Bloggminglet 2013 kommer att bestå av drinkar, en massa underbar mat & dryck, minimässa, spännande föreläsare, tävlingar, nattklubb, SPA och relax, övernattning, överraskningar och massa mer.

I år har vi nöjet att presentera två stycken fantastiska konferencierer:

Catarina Hurtig & Tilde Fröling!

 

Redan nu kan du boka din biljett!

Här hittar du mer info om priser, bussanslutning etc.

I African Spa & Relax finns mycket att välja bland; inom- och utomhuspooler, äventyrliga bad-upplevelser, avkopplande behandlingar,  bastu med utsikt över Bråviken, sköna relaxstunder och lättare förtäring – allt inramat med en behaglig och inspirerande egyptisk design.

Bastu
Bastun är en unisexbastu där både kvinnor, män och barn är välkomna. Bastun finns vid upplevelsebadet och vätter mot Bråviken där ni via fönstren har en bedårande utsikt över havet.

Poolbar
I poolbaren erbjuds lättare förtäring och goda drycker.

Relaxavdelning
Relaxavdelningen erbjuder lugn och ro. Här drar ni er med fördel tillbaka efter t ex en behandling och njuter i bubbelpoolen och de sköna vilstolarna. I detta utrymme är ledorden – lugn och ro för kropp och själ!

Pooler
Plaskpool för de minsta och strömpool där man kan flyta runt i ett avkopplande tempo samt en utomhuspool finns en trappa ned i det så kallade upplevelsebadet. Bubbelpooler finns i relaxavdelningen och bredvid strömpoolen i upplevelsebadet.

Behandlingar
Önskar du boka in en behandling under egentiden alternativ söndagen så går det givtevis bra. Ange endast i bokningen om du vill boka SPAbehandling, efter du fått din bokningsbekräftelse så skriver du vad du önskar att boka samt önskemål om lördag eller söndag så återkommer vi med vilken tid du fått. Vilka behandlingar som går att boka samt priser hittar du på Vildmarkshotellets hemsida.