Public Relations

Ett kort sätt att beskriva det vi gör är att hitta rätt vinkel till rätt marknad. PR handlar om att känna målgruppen och om hur vi når den på lämpligast vis. I mediabruset är det viktigt att rikta sin kommunikation. Vi arbetar fram budskap och riktar dem specifikt mot den journalisten, bloggaren, TV-producenten eller radioprataren som brinner för just dina frågor. Vi skapar trender, positionerar branschexperter och möter pressen med expertkunskapen som ofta bara ditt företag besitter. Vi finner det unika hos ditt företag eller institution, det som genererar ett allmänintresse eller ett specifikt branschintresse.

På det här sättet är du alltid steget före, du sätter trenderna, du skapar debatt om just din tjänst, bransch eller produkt och vi designar budskapen. Så jobbar vi på Mgroup, så är vi framgångsrika, så genererar vi publicitet och så skapar vi ett starkt varumärke.

Event

Inte säker på vad du behöver? Söker du inspiration?  Vi är flexibla och kreativa.  Vi tillhandahåller inte bara utrustningen. Vi hjälper dig att avgöra vad som behövs för att skapa rätt miljö för ditt event. Vi älskar utmaningar!

Mgroup drivs av en grupp passionerade professionella medarbetare. Mgroup erbjuder omfattande, eventlösningar som lämnar ett varaktigt intryck. Vi har all den expertis, talang och erfarenhet för att samordna skräddarsydda evenemang åt just ditt företag.

Det som gör Mgroup till det bästa event företaget är vår oslagbara service, vi tar ansvar för våra kunders framgång och vi jobbar 24 / 7 under hela projektet för att se till att ditt event är extraordinärt. Ring oss och vi får se vad vi kan göra för att ditt evenemang.